Szolgáltatásaink

Gépjármű üveges ágazat

Hol, hogyan?

mikor hívhatom Önöket?bármikor, hiszen szerződött Ügyfeleinknek 24 órás dedikált ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésükremit tartanak fontosnak kapcsolattartásukban?interaktívak vagyunk, a szolgáltatásban nem várjuk meg, hogy kérdezzen, folyamatgazdaként mi tájékoztatunk, keressük és javasoljuk az optimális kiszolgáló megoldásokatSzolgáltatási területük?
  • Magyarország területén
  • Ügyfeleink által megjelölt helyszínen, szolgáltatási felármentes kiszálló munkavégzésben
  • Ügyfeleink igényére, illetve eső vagy -10c alatt, országos szinten optimalizált telephelyeinket is
állunk rendelkezésre.

Mivel?

Preferenciánkban, szem előtt tartva a ráfordítási költségmegtakarítást, elsődlegesen OEM üvegeket építünk be. Tovább..

Első, hátsó, oldalsó üvegek cseréje

Az ONIS 2013-ban tisztán gépjármű-üvegezési szolgáltatásokra jött létre. Üveg ágazatunk ma is az egyik kiemelt területünk.Mit, hogyan, mivel egyéb pontjainkban leírjuk, itt talán az alábbi gondolatokat emelnénk ki
  • szolgáltatási terület - Magyarország
  • tisztán Magyar tulajdon, így nem köt gyártmányelkötelezettség, nem kötnek nemzetközi szabványok
  • ismerjük, és szakértőink kiegészített tudástárával, támogatásával segítséget tudunk nyújtani az üvegkárokkal összefüggő teljes vertikumban, mint például – riport és gyakorlati kockázatkezelés, költségek optimalizálása.
  • erőforrásaink dinamikusan a szükséges mértéket mindenkor megelőzve, arra felkészülve növekednek
  • munkavégzésünk , számláink egyértelműek, átláthatók
  • komoly hangsúlyt fektetünk az oktatásra a növekvő igényeket kiszolgáló belső szakember tovább-, és kiképzésre.
Ha a fentiek önmagukban általánosnak vehetők, kérem kapjunk lehetőséget, hogy az üveggel összefüggő referenciáinkról, speciális konstrukcióinkról, mentalitásunkról, árainkról, bemutatkozásunkon túl, személyesen is prezentálhassunk[sg_popup id="1" event="click"]kérem, keressen meg [/sg_popup]

Helyszíni üvegszolgáltatás

Kényelmi menü pont alatt vagyunk, de a szolgáltatásunk vitathatatlan kényelmi besorolásán túl, ha belegondolunk Ügyfeleink számára költségmegtakarításokkal is párosul, hiszen amíg mi dolgozunk, munkatársa munkáltatója hasznára szintén ezt teheti.Ügyfeleink által megjelölt helyszínen végzett, munkaidőbe szolgáltatási felármentes, kiszálló munkavégzés. Természetesen munkatársaink országos szinten optimalizált telephelyeinket is állnak rendelkezésre.

Kőfelverődés javítása

ONIS a költségcsökkentés alapelvében amennyiben az műszakilag és biztonsági szempontból indokolt vagy lehetséges a javítás preferálja. Természetesen az ONIS szem előtt tartja a jogszabályi előírásokat és esztétikai Ügyfél elvárásokat is. Az ONIS által megjavított szélvédőkre élettartam garanciát vállalunk.Flottaműködési tapasztalatunk, hogy sajnos egy sérülésről esetenként jelentős késedelemmel kapunk bejelentést, mely késedelem csökkenti a biztonságos és ONIS garanciavállalás melletti javíthatóságot. Ezért javasoljuk a késedelem nélkül, vegyék fel a kapcsolatot kijelölt ONIS kapcsolattartójukkal.A kőfelverődés megelőzésére, kezelésére, típusaira, mi is számtalan információt tanácsot tehetünk, de azt gondoljuk ha erre Ügyfelünknek szüksége van, prompt állunk rendelkezésére pl. eseti megelőzésben, kárcsökkentésben, műszaki szabályozásban, technológia kérdésekben, Car Policy kezelésben, stb. Ez hatékony.

ONIS az optimális megoldás?

Szeretném párbeszédben érvekkel alátámasztva kifejteni. Kérem keressen meg, az alábbi elérhetőségeken állok rendelkezésére. Nem a sablon érvekkel, információkkal, megoldásokkal tudok szolgálni, melyek már itt rögzítve garanciákkal, mérhetőséggel, átláthatósággal párosulnak.